Qtribe IT voor Professionals

Bepaal zelf hoe je werken wilt!

VOOR IT PROFESSIONALS

QTribe IT is er voor de carrière groei van IT Professionals. Je gaat jouw kennis delen bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast heb je de mogelijkheid te gaan deelnemen in één van de knowlegde guilds. Dit zijn kennisteams waarin kennis wordt gedeeld en overgedragen zodat je samen met anderen kunt groeien.

ONDERNEMERSCHAP

Bij QTribe krijg je de mogelijkheid om partner te worden. Een groot deel van de aandelen is beschikbaar. Jouw aandeel in Qtribe verdien je door jouw inzet en inspanning. Stap in en groei door als junior partner, technical of strategic partner en managing partner. Samen bouwen aan een professionele IT dienstverlener met gemotiveerde en gedreven specialisten.

DIENSTEN

Detachering, Recruitment, Global Recruitment voor IT professionals.

CHALLENGES

Uitdagingen voor IT specialisten, Cloud Engineers, Network Engineers en Cyber Security Specialisten.

VOORDELEN

Meer dan 30 jaar ervaring met IT & Global recruitment. Transparante tariefstructuur, Deta vast mogelijk, Scherpe tarieven door lage overhead, doorzichtig zakendoen en gemotiveerde medewerkers.

QTRIBE VOORDELEN VOOR IT PROFESSIONALS

DETACHEREN

Wij vinden mooie opdrachten voor IT professionals. Jij bepaalt in welke omgeving je wil werken en nieuwe uitdagingen aan wilt gaan. Wij begeleiden jou, voor, tijdens en na de procedure. Ook bij de salaris- of tarief onderhandeling laten we onze toegevoegde waarde zien.

CRYSTAL CLEAR IN CONTROL

Je krijgt volledige inzage in de recruitment procedure. Jij bepaalt hoe jouw profiel wordt opgesteld voor een opdrachtgever. Wij zijn transparant over onze marges en kostprijsberekening.  Qtribe HP geeft je administratieve ondersteuning zodat jij je volledig kunt richten op jouw opdracht bij administratieve zaken

KENNISCIRKELS

Qtribe organiseert inspirerende work-outs en masterclasses: knowledge circles. Specialisten uit de branche delen hun kennis over actuele ontwikkelingen en interessante thema’s uit de IT branche. Naast het delen van kennis zijn ook de sociale contacten belangrijk binnen Qtribe.

COACHING & ADVIES

Tijdens een coaching gesprek bespreken wij jouw ambities, interesses, achtergrond en persoonlijkheid. Wij kijken naar jouw potentieel. Wij geven advies en bereiden je voor op het gesprek bij de opdrachtgever.

QTRIBE LIFESTYLE

QTribe is a way of living & working. Naast carriere advies kun je ook terecht voor coaching en advies voor gezondheid, voedingsadvies en mentaal vlak. Wij geloven in “ body and mind” dat die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat deze optimaal op elkaar afgestemd kunnen zijn om een fijn leven te hebben.

QTRIBE IS VAN ONS ALLEMAAL

Bij Qtribe maak je gebruik van meer dan 30 jaar ervaring. Wij geloven in het gezamenlijk bouwen aan jouw en onze toekomst binnen de horeca.  QTribe is van ons allemaal.

Ben jij IT Professional?

Heb jij ondernemerszin, ambitie en ervaring? Dan ben je bij Qtribe aan het juiste adres. Wij bieden jou IT opdrachten, back office services, kenniscirkels, coaching.